Behandelingen

Gezichtsbehandeling 1½ uur

Handpakking, huidanalyse, reiniging, peeling, stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage gelaat/hals/decolleté/nek/schouders, masker, dag-/nachtverzorging, kopje thee/koffie.

Gezichtsbehandeling 45 minuten reinigend

huidanalyse, reiniging, peeling, stoom, onzuiverheden verwijderen, masker, dag-/nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling 45 minuten ontspannend

huidanalyse, korte reiniging/peeling, massage, masker, dag-/nachtverzorging.

DUO-behandelingen

Ook is het mogelijk om bovenstaande gezichtsbehandelingen met z’n tweeën tegelijk te ondergaan. Er zijn 2 behandelstoelen in de ruimte aanwezig. Gezellig samen naar de schoonheidsspecialiste.

Losse behandelingen

Er zijn ook losse behandelingen mogelijk zoals: epileren, harsen bovenlip/kin/benen/oksels/bikinilijk of verven wenkbrauwen/wimpers.

Hotstonemassage 30 minuten (rug) of 45 minuten (rug en achterkant benen)

Hotstone massage is een heerlijke onstpannende massage met warme lavastenen.

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. Zo werden vroeger de stenen gebruikt als verwarming tegen de kou. De Grieken en Romeinen masseerden elkaar in de badhuizen met warme stenen. Belangrijke mensen werden ermee gemasseerd omdat hiermee spierpijn en kwetsuren afnamen. Ook werd deze massage gebruikt bij Inca`s, Indianen, Maori’s en vele andere culturen. Warme stenen werden hier gebruikt bij belangrijke rituelen, afhankelijk van de cultuur. In de Oosterse cultuur legde men de stenen op de acupunctuurpunten, en wreef men ermee over de meridianen.

Hotstone massage is niet geschikt bij koorts, kanker, hartproblemen en ontstekingen.

Pedicure

De behandeling van de voeten duurt 30 tot 45 minuten.

Deelbehandeling pedicure

Als er alleen een eeltpit moet worden verwijderd of een ingegroeide nagel moet worden losgemaakt dan kan dat ook. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.